Fan of Van v/s Lazy Afternoon – Joda, 21 april

Biljetter köper du via denna länk:
Fan of Van V/S Lazy Afternoon | Biljettkiosken

Artache har den stora glädjen att presentera en fantastisk kväll på Joda Bar & Kök med två av de mest spännande banden inom genren på den gotländska musikscenen – ”Lazy Afternoon” och ”Fan of Van”! Det här kommer att bli en kväll att minnas för alla som älskar livemusik och god stämning. Insläpp från kl. 19.00. Första Band på scen kl. 20.00
Lazy Afternoon är ett band som är känt för att leverera en unik mix americana och folkrock med inslag av country och irländska toner. De har spelat tillsammans i flera år och har byggt upp en stadig fanskara på grund av deras talangfulla musik och energiska liveuppträdanden. Förvänta dig att höra några av deras största hits, som ”Wild”, ”Make Love Real” och ”Any Road” med flera, bli uppslukad av deras musik.
Fan of Van är en bandet som gjort känd för deras hyllning till en av rockens största legender – Van Morrison, med svenska texter. Bandet består av några av de mest talangfulla musikerna i staden och de kommer att ge en häftig konsert som verkligen fångar själen och stilen hos Van Morrison.
Det här evenemanget är ett ”måste” för alla som älskar livemusik. Joda Bar & Kök är en av de mest populära spelplatserna i Visby och det är en idealisk plats att uppleva dessa fantastiska band. Boka in 21 april i din kalender och ta med dina vänner och familj till en kväll av härlig musik, god mat och dryck, och en oförglömlig atmosfär! Vi ser fram emot att se dig på Joda Bar & Kök!